Velkommen til Sunglasses2U

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Klik her for at læse mere.

Toggle Menu
Toggle Søg
GB
GBP
GB
GBP
Land:
GB
Det Forenede Kongerige
10% RABAT MED KODE JUN10

Fortrolighedspolitik

Sunglasses2U forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du bekymrer dig om, hvordan dine personlige data bruges. Vi respekterer og værdsætter privatlivet for alle vores kunder, entreprenører og kontakter og samler og bruger kun personoplysninger på måder, der beskrives her, og på en måde, der er i overensstemmelse med vores forpligtelser og dine rettigheder i henhold til loven.

Firma: Sunglasses2U
Adresse: 39-43 Monument Hill, Belgrave House, Weybridge, KT13 8RN
Databeskyttelsesledning: For at kontakte vores DPL, bedes du sende en mail til adressen nedenfor.
E-mail-adresse: privacy@sunglasses2u.com

Denne fortrolighedsinformation forklarer, hvordan vi bruger dine personlige data: hvordan det samles, hvordan det holdes, og hvordan det behandles. Det forklarer også dine rettigheder i henhold til loven om dine personlige data.

Personoplysninger er defineret i den generelle databeskyttelsesforordning (EU-forordning 2016/679) ("GDPR") som »enhver information vedrørende en identificerbar person, som direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikator«.
Personlige data er i enklere form alle oplysninger om dig, der gør det muligt at identificere dig. Personlige data dækker oplysende oplysninger såsom dit navn og kontaktoplysninger, men det dækker også mindre indlysende oplysninger som identifikationsnumre, elektroniske lokaliseringsdata og andre online identifikatorer.
De personlige data, som vi bruger, er beskrevet i del 5 nedenfor.

Under GDPR har du følgende rettigheder, som vi altid vil arbejde for at opretholde:

  1. Retten til at blive informeret om vores indsamling og brug af dine personlige data. Denne fortrolighedserklæring skal fortælle dig alt, hvad du behøver at vide, men du kan altid kontakte os for at finde ud af mere eller stille spørgsmål ved hjælp af detaljerne i del 11.
  2. Retten til at få adgang til de personlige data, vi har om dig. Del 10 vil fortælle dig, hvordan du gør dette.
  3. Retten til at afhjælpe dine personlige oplysninger, hvis nogen af ​​dine personlige oplysninger, som vi er i besiddelse af, er ukorrekte eller ufuldstændige. Kontakt os venligst ved hjælp af detaljerne i Del 11 for at finde ud af mere.
  4. Retten til at blive glemt, dvs. retten til at bede os om at slette eller på anden måde bortskaffe nogen af ​​dine personlige data, som vi har. Kontakt os venligst ved hjælp af detaljerne i Del 11 for at finde ud af mere.
  5. Retten til at begrænse (dvs. forhindre) behandling af dine personlige data.
  6. Retten til at protestere mod os ved at bruge dine personlige data til et bestemt formål eller formål.
  7. Retten til dataoverførbarhed. Det betyder, at hvis du har givet personoplysninger direkte til os, bruger vi det med dit samtykke eller til udførelsen af ​​en kontrakt, og disse data behandles ved hjælp af automatiske midler. Du kan bede os om en kopi af disse personoplysninger til genbruges med en anden tjeneste eller virksomhed i mange tilfælde. Vi bruger ikke dine personlige data på denne måde.
  8. Rettigheder vedrørende automatiseret beslutningstagning og profilering. Vi bruger ikke dine personlige data på denne måde.
For mere information om vores brug af dine personlige data eller udøvelse af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, kontakt os venligst ved hjælp af oplysningerne i del 11.
For mere information om, hvordan vi opbevarer og beskytter dine personlige data, læs vores databeskyttelsespolitik og vores data retention politik .
Yderligere oplysninger om dine rettigheder kan også fås hos informationskommissærens kontor eller dit lokale rådgivende bureau for borgerne.
Har du grund til at klage over vores brug af dine personlige data, har du ret til at indgive en klage til informationskommissærens kontor.

Vi må indsamle nogle eller alle følgende personoplysninger. Hvis du ikke tillader os at indsamle disse data, kan vi muligvis ikke overholde vores kontraktlige eller juridiske krav.

  • Navn
  • Adresse
  • Email adresse
  • Telefon nummer
  • Firmanavn
  • Jobtitel
  • Erhverv
  • Betalingsinformation
  • IP-adresse og hjemmeside cookies
For mere information om dataindsamling henvises til vores databeskyttelsespolitik og vores data retention politik .
For mere information om, hvilke cookies der er, og hvad vi bruger dem til, se venligst vores Cookie Policy .

Under GDPR skal vi altid have et lovligt grundlag for at bruge personlige data. Vores lovlige grundlag er et eller flere af følgende:

  • Fordi dataene er nødvendige for vores udførelse af en kontrakt med dig;
  • Fordi du har accepteret vores brug af dine personlige data eller
  • Fordi det er et lovligt krav.
Dine personlige data kan bruges til et af følgende formål:
  • Tilvejebringelse og administration af din konto.
  • Levering af vores ydelser til dig. Dine personlige oplysninger kræves for at vi kan indgå en kontrakt med dig.
  • Kommunikerer med dig. Dette kan omfatte at svare på e-mails eller opkald fra dig.
  • Leverer dig med oplysninger, du har valgt (du kan til enhver tid afmelde eller fravælge ved at følge instruktionerne nederst i hver meddelelse).
  • Med din tilladelse og / eller hvor lov tilladt, kan vi også bruge dine personlige data til markedsføringsformål, hvilket kan omfatte at kontakte dig via e-mail med information, nyheder og tilbud på vores tjenester. Du vil ikke blive sendt nogen ulovlig markedsføring eller spam. Vi vil altid arbejde for fuldt ud at beskytte dine rettigheder og overholde vores forpligtelser i henhold til GDPR og bestemmelserne om privatliv og elektronisk kommunikation (EF-direktivet) 2003, og du vil altid have mulighed for at fravælge.

Vi opbevarer ikke længere dine personlige data end nødvendigt i lyset af årsagen (erne), for hvilke den først blev indsamlet. Dine personlige data vil derfor blive opbevaret i følgende perioder (eller, hvor der ikke er nogen fast periode, vil følgende faktorer blive brugt til at bestemme, hvor længe det holdes):

  • Hvis du foretager en forespørgsel, men ikke involverer vores tjenester, opbevarer vi dine personlige oplysninger i 3 måneder fra datoen for den sidste meddelelse.
  • Hvis du engagerer vores tjenester, opbevarer vi dine personlige oplysninger i 7 år fra datoen for den sidste meddelelse.

Vi kan gemme eller overføre nogle eller alle dine personlige data i lande, der ikke er med i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS" består af alle EU-medlemsstater plus Norge, Island og Liechtenstein). Disse er kendt som "tredjelande" og må ikke have databeskyttelseslovgivning, der er så stærke som i Storbritannien og / eller EØS. Det betyder, at vi vil tage yderligere skridt for at sikre, at dine personoplysninger behandles lige så sikkert og sikkert som det ville være i Storbritannien og under GDPR som følger:

  • Hvor vi overfører dine data til et tredjeland, er dette beskyttet ved brug af en data sharing-aftale, der anvender EU-godkendte modelkontraktklausuler.

Vi kan muligvis dele dine personlige data med følgende modtagere:

  • Ekstern revisor
  • Kurerer leverer på vores vegne
  • Entreprenører arbejder på vores vegne
Under visse begrænsede omstændigheder kan vi være lovligt forpligtet til at dele visse personoplysninger, som kan omfatte din, hvis vi er involveret i retssager eller overholder lovmæssige forpligtelser, en retsorden eller en myndigheds instrukser.

Hvis du vil vide, hvilke personlige data vi har om dig, kan du bede os om detaljer om disse personoplysninger og for en kopi af det (hvor sådanne personlige oplysninger holdes). Dette er kendt som en "tilgangsforespørgsel".
Alle anmodninger om fagadgang skal ske skriftligt og sendes til e-mail eller postadresser, der er vist i del 11. For at gøre dette så nemt som muligt for dig, er der en formular til adgangsadgang til rådighed, som du kan bruge. Du behøver ikke bruge denne formular, men det er den nemmeste måde at fortælle os alt, hvad vi skal vide for at svare på din anmodning så hurtigt som muligt.
Der er normalt ikke noget gebyr for en anmodning om fagadgang. Hvis din anmodning er »åbenbart ubegrundet eller overdreven« (for eksempel hvis du foretager gentagne anmodninger) kan der opkræves et gebyr for at dække vores administrative omkostninger ved at svare.
Vi vil svare på din anmodning om adgang til indhold inden for en måned efter modtagelsen af ​​det. Normalt sigter vi på at give et komplet svar, herunder en kopi af dine personlige data inden for den tid. I nogle tilfælde, men især hvis din anmodning er mere kompleks, kan der kræves mere tid i højst tre måneder fra den dato, hvor vi modtager din anmodning. Du vil blive holdt fuldt informeret om vores fremskridt.

For at kontakte os om alt, hvad der skal gøres med dine personoplysninger og databeskyttelse, herunder for at gøre en anmodning om adgang til et emne, skal du bruge følgende oplysninger (med hensyn til databeskyttelsesledningen):
Firma: Sunglasses2U
Adresse: PO Box 2041, Croydon, CR90 9JW.
Databeskyttelsesledning: For at kontakte vores DPL, bedes du sende en mail til adressen nedenfor.
E-mail-adresse: privacy@sunglasses2u.com

Vi kan ændre denne Fortrolighedserklæring fra tid til anden. Dette kan være nødvendigt, for eksempel hvis loven ændres, eller hvis vi ændrer vores forretning på en måde, der påvirker beskyttelse af personoplysninger.
Eventuelle ændringer vil blive gjort tilgængelige i den seneste version af dette dokument, som altid er tilgængelig fra vores hjemmeside.


V1.0

2018/05/23